Softshell

Softhell-vaatteet seurojen jäsenille

Yksi materiaali, paljon ominaisuuksia

Softshell-ulkoiluvaatteemme ovat täydellinen valinta liikkuville lapsille. Pehmeä, joustava materiaali on miellyttävä mutta kestävä ja sopii ympärivuotiseen käyttöön. Hyvä tuulen- ja vedenpitävyys tekevät softshell-tuotteista joka säähän sopivia. Juuri monikäyttöisyys erottaa softshellin muista materiaaleista: se tekee elämästäsi helpompaa ja lasten olosta mukavamman.

Lapset lämpiminä vuoden ympäri

Yksi vanhempien suosikkiominaisuuksista softshell-vaatteissamme on niiden ympärivuotinen toimivuus. Lapset voivat käyttää softshell-yläosaa lämpimän kauden takkina ja talvikuukausina miellyttävänä välikerroksena. Irrotettava huppu suojaa tuulelta ja sateelta, mutta sen voi myös poistaa, kun vaatteen pukee välikerrokseksi. Lapsilla on tietysti omat kriteerinsä – heille tärkeää on softshellin ulkonäkö ja mukavuus päällä.

Tuulta, vettä ja likaa hylkivä materiaali

Softshell-tuotteissamme on tuulenpitävä, hengittävä pintamateriaali, joka hylkii sekä likaa että vettä. Sisäpuolella on kevyt, mutta lämmin neule- tai fleecevuori. Softshell-tuotteissamme ei ole teipattuja saumoja, mutta niissä on vedenpitävä ja hengittävä kalvo sisä- ja ulkokerroksen välissä. Softshell-tuotteissa on myös kestävä, myrkytön, fluorihiilitön, likaa ja vettä hylkivä DWR-kyllästys, jotta pyykkiä tulee vähemmän ja vaatteet pysyvät puhtaina pidempään.

Softshell on mukava tuulisella säällä – tästä vanhemmat ja lapset ovat yhtä mieltä!