Xylitol Cool

 

Ksylitoli tunnetaan purukumin ja sokerittomien karkkien makeutusaineena, mutta tänä päivänä sen hyödyt ulottuvat myös vaateteollisuuteen. Reiman Xylitol Cool -innovaatio tekee vaatteista viilentäviä ja auttaa lapsia nauttimaan liikkumisesta täysillä.

Xylitol Cool -mallistosta viileyttä tyyliin ja oloon

Kun leikit ja harrastukset tarjoavat parastaan, Xylitol Cool -asut pitävät lasten olon mukavana. Ne on suunniteltu niin sisällä, kuin ulkona liikkumiseen ja leikkimiseen, joten vaatteet toimivat vauhdikkaassakin menossa. Harrastukset ja leikit saavat aivan uudenlaista energiaa, sillä Reiman Xylitol Cool -vaatteet näyttävät yhtä viileiltä kuin tuntuvat!

Näin Xylitol Cool toimii

Innokas leikkiminen ja liikkuminen lisäävät kehon lämmöntuotantoa. Xylitol Cool -vaatteiden viileältä tuntuva pinta laskee ihon lämpötilaa jopa 1-3 celsiusastetta. Noin 10 minuutin käytön jälkeen ihon kosteus aktivoi materiaalin, joka imee itseensä lämpöä ja auttaa kehon omaa viilennysjärjestelmää toimimaan entistä paremmin.

Xylitol Cool on nopeasti kuivuva, erittäin joustava ja iholle miellyttävän pehmeä trikoomateriaali. Täysin turvallinen ja myrkytön viimeistely kestää vähintään 20 pesua.

Uusi innovaatio tutusta raaka-aineesta

Ksylitoli on hedelmissä, vihanneksissa ja kasveissa luonnollisesti esiintyvä makeutusaine, joka eristettiin ensimmäisen kerran pyökistä 1800-luvun lopulla Saksassa. Suomalaiset huomasivat sen vaikutukset hammasterveydelle Turun yliopistossa 1970-luvulla. Bakteereja vastaan toimiva ksylitoli ehkäisee hampaiden reikiintymistä ja ientulehdusta.

Nyt tuttu aine on otettu aivan uudenlaiseen käyttöön. Reima on lisännyt ksylitolista ja sitä muistuttavasta erytritolista tehdyn viilentävän viimeistelyn vaatteisiinsa. Xylitol Cool -asujen ainutlaatuinen, ympäristöystävällinen teknologia poistaa lämpöä iholta.